A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A harmadikról repült ki a hűtőszekrény, a rendőrök azonnal tudták, mi lapul benne


Az egyik férfi menekülni próbált a helyszínről, de a rendőrök gyorsan elkapták


Egy ablakból kirepülő hűtőre lehettek figyelmesek a németországi Nürnberg lakói, miután a rendőrség rajtaütött egy dílerekből álló helyi bandán. A gyanúsítottak ebben a hűtőben tárolták a kábítószert, és abban reménykedtek, hogy ha gyorsan eltüntetik, megúszhatják a dolgot – írta meg a hirado.hu.

A nürnbergi rendőrség szerdán házkutatásra érkezett egy lakásba, ahol az ott tartózkodó 28 és 46 éves férfi, valamint egy 34 éves nő megpróbálkozott egy kábítószerrel teli hűtőszekrény eltüntetésével – írta meg a hirado.hu.


Egészen pontosan úgy, hogy az ablakon át ledobták a harmadik emeletről, így a belső udvaron landolt. Mivel azonban a lakásból erős marihuánaszag áradt, a rendőröknek nem volt nehéz dolguk feltárni a csapat illegális bizniszét.

Az egyik férfi menekülni próbált a helyszínről, de a rendőrök gyorsan elkapták. Nem kerülhette el sorsát a többi gyanúsított sem, akiket szintén kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt tartóztattak le. A rendőrök a kutatás során 800 gramm kannabiszt, szintetikus drogokat és egyéb kellékeket foglaltak le – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések