A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A háborúpárti EP-képviselők nem tudják elfogadni Magyarország békepárti álláspontját


A háborúpárti baloldali európai parlamenti (EP-) képviselők nem tudják elfogadni, hogy Magyarország a béke pártján áll, és elutasítja a háborús uszítást – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője magyar újságíróknak nyilatkozva csütörtökön. 


Hidvéghi Balázs azzal összefüggésben, hogy az EP brüsszeli plenáris ülésén Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadott el, kijelentette: Magyarországot ismét a békepárti álláspontja miatt támadják és ítélik el újra meg újra Brüsszelben. Folytatódik és fokozódik a Magyarországot célzó nyomásgyakorlás – emelte ki.

Emlékeztetett: csütörtökön elfogadott állásfoglalás szerint az EP elvenné Magyarországtól a jövő évben esedékes uniós tanácsi elnökséget. Ez a hatályos uniós szerződések durva megsértését jelenti, ami bizonyítja: ha van jogállamisági, valamint korrupciós probléma, az itt van Brüsszelben, és nem Budapesten – hívta fel a figyelmet a fideszes EP-képviselő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések