A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Andi menedzsere elárulta, mi vár az énekesnőre a visszavonulás után


Tóth Isti, Tóth Andi menedzsere, beszélt az énekesnő jövőbeni terveiről és arról, hogy milyen viszonyban állnak egymással, miután többen azt hitték, rokonok. 

Isti a Palikék Világa by Manna műsorban tisztázta a helyzetet:

„Tényleg testvérek vagytok Andival?”

„Nem bár, mindenki ezt hiszi, ugye hasonló a tónusunk, nyilván Tóth-Tóth. Sokat vagyunk együtt a munka miatt is, meg egyébként barátilag is. Olyan, mintha a húgom lenne.”

Az interjúban Tóth Isti elárulta, hogy Tóth Andi visszavonulása után sem tétlenkedik majd:

„Semmi nem változik, nincs fellépés és pont… Itt volt a tévé, reklámok folyamatosan vannak, együttműködések cégekkel. Illetve két másik projektünk, az egyiket már ő is említette, ez a saját márkás ruhája, a saját brandje, valamint a kiadóban nekem sokat segít, mondjuk, mint kreatív igazgató” – mesélte a menedzser.

„Az üzleti részét nézve, oké, hogy fellépések nincsenek, én egyébként nagyon támogatom, mert ez tesz legjobbat a lelkének. Insta-videóban kirakott mindent, azzal kapcsolatban minden infót mindenki látott. De annyi projektünk, meg annyi terv van idénre is, hogy nem kell azért őt félteni.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések