A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóta W. Árpád a Barátság kőolajvezetékről: „Ha ukrán lennék, már aláaknáztam volna azt a nyomorult csövet”


Az újságíró szerint „a magyar kormány szittya szemmel nézi a világot Putyin s*ggéből”. 

A Hvg 360-on megjelent cikkében Tóta W. Árpád azt írja, Ukrajna helyében ő már aláaknázta volna a Barátság kőolajvezetéket. Hozzátette, magyarként csak abban reménykedik, hogy „ez az utolsó figyelmeztetés hatni fog”. 

A szerző Kovács Zoltán korábbi kijelentésére, miszerint „létezhet-e, hogy Ukrajna egy NATO-tagállam ellen szervezkedik?”  úgy reagál, hogy

az államtitkár valószínűleg abból tanulna, ha rárobbantanák a vezetéket,

bár hozzátette „a mi fegyverünk az édes anyanyelv”.

Úgy véli, a kormány „magyar, sőt szittya szemmel nézi a világot, viszont Putyin seggéből”. Szerinte sokaknak összeállhat a kép a kormány intézkedéseivel kapcsolatban. 

„Aki kezét-lábát törve vétózza a szankciókat, sőt azokra fogja a saját kudarcait, akik közismert háborús bűnösöket vetetnek le a listákról (amíg teheti), az a ruszkiknak dolgozik” – írja. 

Tóta W. úgy véli Orbán azért állt Putyin oldalára a háborúban, mert tudta, a civilizált világ nem fog megtámadni bennünket, ezért azzal kell szövetkezni, akitől kitelik. Ukrajna minden erejét arra használja, hogy védekezzen, és természetesen észreveszik azt a csövet, amelyen keresztül „az oroszok egyetlen európai bástyája szopikázza az olajat”.

„Kedves olvasó, kedves Zolika! Nektek is megfordulna a fejetekben, hogy itt ez az ormótlan bunkó, aki minden lélegzetvételével ártani próbál nekünk az élethalálharcunk közepette, és mi még egy gombostűvel se szúrtunk vissza, pedig ez csak az erőből ért” –írja. Szerinte az ukránok szempontjából ideje visszavágni, hogy megmutassák, az árulásnak költsége van.

Hozzátette,

Magyarország már nem rohanhat a NATO-hoz, mivel a szervezet „ruszkicsicskákkal nem osztja meg sem a terveit, sem a titkait”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések