A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több palesztin megsebesült izraeli katonákkal folytatott tűzharcban Ciszjordániában


Szintén tűzharc bontakozott ki a Rámalláhtól északkeletre lévő Mudzsáhir nevű falunál, ahol két palesztin fegyveres sebesült meg, emellett összecsapásokat jelentettek Nabluszból is palesztinok és izraeli katonák között  

Legkevesebb nyolc palesztin megsebesült, egyikük súlyosan, a Waffa című palesztin hírportál szerint az izraeli hadsereg hétfő hajnali razziáján Ciszjordánia északi részén, Dzseninben. A Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet értesülése szerint két palesztin fiatalt őrizetbe vettek ezen a helyen az izraeli kommandósok.

A hétfő hajnali razzia előtt néhány órával palesztin fegyveresek tüzet nyitottak a Mevo Dotan nevű izraeli telepesfalura, és a Gan Ner nevű észak-izraeli településre, amely a Ciszjordánia és az 1948-as tűzszüneti vonalakon belüli Izrael határán, izraeli oldalon fekszik. Mevo Dotánnál súlyos károkat okoztak egy, a falu mellett parkoló, palesztin tulajdonban álló autóban, és golyó csapódott egy lakásba Gan Nerben; itt nem sérült meg senki, csak kisebb anyagi károk keletkeztek.

A lövésekért egy eddig ismeretlen palesztin csoport vállalta magára videóüzenetében a felelősséget, az izraeli hadsereg pedig bejelentette, hogy hajtóvadászatot indított kézre kerítésükre.

Az Izraelben és Ciszjordániában elkövetett palesztin támadásokban idén 19 izraeli halt meg, és többen súlyosan megsérültek. Ezen idő alatt legkevesebb 111 ciszjordániai palesztin vesztette életét, döntő többségük merényletek meghiúsítása közben vagy fegyveres harcokban izraeli biztonságiakkal, de civilek is vannak az áldozatok között, és többek halálának körülményeit vizsgálják.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!...- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARDVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!!

A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól.

Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!!

Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben.
És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett.

Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön.
…és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat.
Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!!


BIZONYÍTHATÓSÁG – IGAZSÁG
MENNYISÉG – MINŐSÉG
TÜNETMENTESSÉG – EGÉSZSÉG
SZERKEZET – SZERVEZET
NOS?
LELKES vagy LELKETLEN?!
ISTEN vagy ISTENTELEN?!

https://www.youtube.com/watch?v=sdKeWbpg5rc