A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szájba öklözte magát, a sebészeten kötött ki a magyar férfi


„Ugye nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt?” – kérdezte a mentőket, természetesen miután már nem volt az ökle a szájában. 

Szinte évente előfordul – tudhattuk meg az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjából. Egy harminc éves férfihez hívták a mentőket, mivel annak az ökle a szájában ragadt.

Elmondták, hogy fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába, ami hosszas próbálkozás után ugyan sikerült, ám kihúzni már nem tudta.

A barátok először mosolyogtak, majd amikor már kiderült, hogy nem tréfa a helyzet, bejelentették az esetet. A mentésirányító a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, de közölte, hogy a legközelebbi szájsebészet 11 perc sétányira van az öklözés helyszínétől.

A barátok végül mérlegelték a helyzetet és útnak indultak a sérülttel, akihez végül nem kértek mentőt. 27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, aki ezúttal már beszélni is tudott:

Ugye nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt?”

– tette fel a kérdést a mentősöknek, akik megnyugtatták, hogy hasonló esetek szinte évente előfordulnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések