A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Shakira találkozása Tom Cruise-zal a Miami Nagydíjon


Sztárparádé is volt a hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíj, amelyen a többszörös Golden Globe-díjas színész, Tom Cruise láthatólag jól szórakozott a Grammy-díjas kolumbiai énekessel, Shakirával.


A Mercedes csapat vendége volt a hatvanéves amerikai szupersztár, Tom Cruise, aki a futam előtt egy kerékcserénél segített a szerelőknek, az erről készült felvételt pedig a csapat a hivatalos Twitter-oldalán is megosztotta.

Ezután Cruise együtt sétált a láthatólag jókedvű Sakirával, aki sportosan, khaki színű felsőben és stílusos melegítőalsóban jelent meg a futamon.

A 46 éves Shakira szombaton az Év nője díjat vehette át a Latin Women In Music gálán, amelyen magánéletről is beszélt, arról, hogy férje hűtlensége miatt 11 év után elválik a labdarúgó világbajnok Gerard Piqué-től.

„Nem az számít,, hogy valaki hűséges-e vagy sem; ami igazán számít, hogy továbbra is hűséges maradsz-e önmagadhoz. A nők sokkal erősebbek, mint gondolnánk. Bátrabbak vagyunk, mint gondolnánk. Azt hiszem, függetlenebbek is vagyunk, mint amennyire megtanítottak. Melyik nő ne élte volna át azt az élményt, hogy figyelmet, szeretetet vagy jóváhagyást keresett másoknál és megfeledkezett önmagáról. Velem is megtörtént” – mondta az énekesnő, aki beszédét azzal fejezte be, hogy zenéje segített átvészelni az élet nehéz időszakait: „Amikor a leginkább elveszettnek éreztem magam, a zene volt az, ami visszavezetett önmagamhoz.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések