A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sándor Kinga: Édesanyák?


Tegnap nem szerettem volna belerondítani abba a szép ünnepbe, amikor az édesanyákat, nagymamákat és dédmamákat köszöntik. 

Meg tették ezt mások, akiket én semmiképpen sem neveznék anyának, főleg nem édesanyának, mert, ha azok lennének, akkor odafigyelnének a gyermekük lelki és testi fejlődésére. 

Ők csak szülők, semmi mások, olyan gyűlöletet plántálnak a saját gyermekükbe, ami a későbbiekben az egész életükre majd kihat. 

Nem a gyermekeik a bűnösek, hisz ők még fiatalok, csak azt teszik, amire a szülők nevelik, vagy a léleknélküli, gyermeklelket ölő politikusok buzdítják őket. 

Nagyon látni, hogy már ilyen rövid idő alatt is mivé tették az érzékeny gyermeki lelket, hamarosan akár terroristák is válhatnak belőlük. Mert még gyermekek, ha nem töltötték be a 18. életévüket. Így nem lesznek mások, csak kifacsart citromok vagy eldobható rongyok. 

Az még valahol érthető, hogy a lelketlen politikusok miért használják ki a jóhiszeműségüket, a világra még nem igazán nyitott tudásukat, látásmódjukat, na, de egy szülő, főleg édesanya, az miért akarja tönkre tenni a saját szülöttét? 

Elnézve a lejött képeket, ahol a nők eltorzult arccal ordítanak, ölelésre termett kezükkel groteszk módon gesztikulálnak, az ember szinte elborzad tőle. Mit tennének ezek, akik alpári módon mocskolódónak, önmagukból kifordulva belepiszkítanak az életünk, a létünk minden formájába? 

Nem, nem kell, hogy Isten hívők legyenek, mert ezt csak azok gyakorolják, akik valóban hisznek Istenben, de azért. hogy a szeretet bármilyen formáját átadják a gyermekeiknek, az bizony elvárható lenne. 

Mi, hisszük, hogy Isten büntetése nem marad el, ha most még késik is, és majd akkor lehet, hogy ők is hozzá fohászkodnak önkéntelenül, még ha nem is tudatosan. Ne akarja nekem megmagyarázni senki, hogy mikor baj van, nem kiált fel, hogy édes Istenem, most segíts! 

Szegény, szerencsétlen fiatalok azt skandálják, hogy elegük van! De ugyan miből van elegük, az ingyenes tankönyvből, a rászorulóknak az ingyen kajából, a szólásszabadságból, ingyen oktatásból, a gondtalan iskolai évekből? Bizony néha nem ártana megtapasztalni nekik az igazi diktatúrát, a kussolást, a gondolkodás tiltást. Akkor vajon mit tennének? 

Már most a hazájuk árulója mind az egyik, ha még nem is tudatosan. Ezt tanulják a szüléiktől, némely tanárjuktól, de főleg a lelketlen baloldali, hazaáruló politikusoktól. 

Persze az is lehet, hogy ezt ők csak jó heccnek veszik, vagy valamit kapnak is érte, ami most jól jön nekik, de ez kérész életű lesz. Most a kampányban mindent is megígérnek ezeknek a fiataloknak, de, ha vége lesz, el lesznek felejtve, letapossák őket. Már sok példa volt erre!

Kedves szülők, (édesanyák), tanárok! Az még nem jutott eszetekbe, hogy némely fiatalnak kinyílik a szeme és rájön, hogy csúnyán átvertétek, hogy nem a jóra neveltétek és egyszer csak ellenetek fordulnak, aztán majd azt kapjátok vissza tőlük, amire most ti buzdítjátok őket?

Nem így kellene védeni őket, mert ez már késő, ebgondolat, hanem a tisztességre, a jóra, a hazaszeretetre nevelni, már születésüktől kezdve! Igaz, a hazaszeretetet csak az tudja tovább adni, akiben meg van, és nem árulója a saját hazájának.

Sándor Kinga
Gödöllő 2023. 05. 08.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések