A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Robert F. Kennedy kijelentette: A CIA közrejátszott John F. Kennedy megölésében


A politikus szerint „megdöbbentő bizonyítékok vannak arra, hogy a CIA részt vett a gyilkosságban.”


Korábbi hírek szerint elindult a Demokrata Párt elnökjelölti tisztéért, Joe Biden ellenében ifj. Robert Kennedy, a meggyilkolt Robert Kennedy szenátor fia, John F. Kennedy elnök unokaöccse. Robert Kennedy korábban arról beszélt, hogy hallgatni kellett volna Putyinra. „Hallgatnunk kellett volna Putyinra. Kötelezettséget vállaltunk Oroszországnak, Gorbacsovnak, hogy a NATO-t egy centiméterrel sem mozdítjuk kelet felé. Aztán belekezdtünk, és hazudtunk” – fogalmazott.

Ifjabb Robert Kennedy, a Fehér Ház demokrata párti jelöltje a CIA-t teszi felelőssé nagybátyja, John F. Kennedy elnök 1963. november 22-i meggyilkolásáért, ráadásul állítása szerint minden kétséget kizáróan – írta meg a New York Post.

Megdöbbentő bizonyítékok vannak arra, hogy a CIA részt vett a gyilkosságban.

Szerintem ez jelenleg minden kétséget kizáróan megalapozott” – fogalmazott.

Ifjabb Kennedy James Douglas „JFK and the Unspeakable” című könyvére hivatkozott, amely a legtöbb bizonyítékot állította össze ebben a témában. A CIA továbbra is mindent tagad a gyilkosság kapcsán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések