A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Balázs szerint nem kell sokat módosítani a DK plakátkampányán, csak a neveket kell cserélni


Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója közösségi oldalán reagált a DK plakátkampányára, amin azt állítja a párt, hogy ők ha hatalomra kerülnek a béreket fogják emelni, Orbán Viktor viszont az árakat emeli. Orbán Balázs szerint pedig csak a neveket kellene kicserélni a plakátokon, ugyanis a baloldal volt az, amely az árakat emelte.


A politikus emlékeztetett, hogy a baloldal minden élelmiszer áfáját emelte  2002 és 2010 között, kétszeresére emelte a villamos energia, háromszorosára a lakossági földgáz árát is, eltörölte a családi adókezdvezményt, elvette a 13. havi nyugdíjat és két százalékkal csökkentette a minimálbérek reáltértékét.

Ezzel szemben az Orbán-kormány 5 százalékra csökkentette az alapvető élelmiszerek árát, bevezette a rezsicsökkentést, visszaépítette a 13.havi nyugdíjat és a családkedvezményeket és háromszorosára emelte a minimálbér reálértékét.

Orbán Balázs éppen ezért megjegyezte:

Nem kell sok módosítás a DK új plakátkampányába, csak a nevek nem stimmelnek.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések