A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem bináris robot és transznemű kisiskolás barátkozik a Transformers-sorozat új részében


Nyílt háború zajlik a gyermekek ellen, a gyermekek lelkéért.


Ezt bizonyítja a kimondottan a fiatalabb korosztálynak készült rajzfilmsorozat, a Transformers: EarthSparks, amelyben egy, már a Földön született robot fedezi fel, hogy valójában nem bináris, és összebarátkozik egy kisiskolás korú transznemű kislánnyal. A sorozat 2022 legvége óta létezik, a legújabb részében történik meg a nagy találkozás.

Az a helyzet, hogy ekkora veszélyben soha nem voltak a gyerekek, mint napjainkban.
A Transformers-franchise az EarthSparks-ban mutatta be 2022-ben az év végén az első nem bináris karakterét, Nightshade-et.

Az alakváltó robotok neve – TRANSformers – tökéletes lett volna amúgy eddig is a szaftos kis propagandához. Próbálkoztak is már vele korábban: az IDW Transformers képregény két szereplője, Anode és Lug transzneműek voltak, de nem lett ez a dolog annyira hangsúlyos, így kellett valami igazán ütős, ami az igazán kicsiknek szól.

Na, ez lett Nightshade és az új sorozat, a Transformers: EarthSparks, ami miatt van akkor megint egy klasszikus, amit ezentúl nem ismerhetnek meg a gyerekeink, legalábbis akkor, ha normális szülők nevelik őket, akik azt akarják, hogy a gyerekek is normális felnőtté váljanak, majd egy szép napon. A sorozat egyébként a Földön született Transformerek új generációját mutatja be, a “Terranokat”, akik a sorozat szerint hasonlóan zavarodottak, mint a földi gyerekek, és ők is hasonlóan rossz testbe születtek. A sorozat legújabb részében a már említett nem bináris robot például azért barátkozik össze egy kisiskolás korú transznemű kislánnyal, mert ő sem érzi magát biztonságban a világban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések