A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Menczer Tamás ma a Parlamentben legendás mutogatónak nevezte Gréczy Zsoltot


Rákay Philip írása 

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni képviselője az akkumulátorgyárakról beszélt kedden az Országgyűlésben. 

A felszólalásra Menczer Tamás reagált.

Varga főnöke az a Gyurcsány Ferenc, aki most ugyan „próbálja magát piros tornacípős, habókos, szimpatikus figuraként” beállítani, valójában a rendszerváltás utáni politikatörténet legkártékonyabb alakja.

Önök csődbe vitték ezt az országot, ennek ellenére szégyenérzet nélkül itt bármit elmondanak. Ez persze nem meglepő, az önök vezetője mégis csak a nagy mesemondó, az őszödi böszme, és ha már Gréczy képviselő úr volt kedves közbeszólni: önt, a legendás mutogatót is visszahozták ide a haza nagyobb dicsőségére

– fogalmazott Menczer.

A levezető elnök, Latorcai János Gréczyt figyelmeztette, mondván, személyes megtámadtatás miatt kérhet szót, de arra nincs lehetőség, hogy „minősíthetetlen kifejezéseket” kiabáljon közbe. (Hogy mit mondott a DK-s képviselő, azt a közvetítésben nem lehetett hallani.)

Gréczy végül bő húsz perccel később kapott szót, és azt mondta: amire a „tartalékfutsalos” államtitkár „sandán célzott”, az nem történt meg, ezt 27 bírósági ítélet mondta ki, és egy rendőrségi nyomozás is alátámasztotta, hogy

áldozata és nem elkövetője volt egy bűncselekménynek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések