A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszületett a megállapodás Elvis Presley lányának végrendeletéről


Lisa Marie Presley idén januárban hunyt el szívmegállás következtében


Kibékült Lisa Marie Presley lánya és édesanyja. Miután elhunyt a néhai Elvis Presley egyetlen gyermeke, elszabadultak az indulatok a családban. Priscilla Presley-nek ugyanis nem tetszett, hogy a lánya semmit sem hagyott rá – írta a Blikk.hu.

A Blikk is megírta, hogy Elvis Presley volt felesége megtámadta a lányuk, Lisa Marie Presley végrendeletét. Az énekesnő örököse így a lányai, azaz Riley Keough színésznő, valamint kiskorú ikerlányai, Harper Vivienne Ann Lockwood és Finley Aaron Love Lockwood lettek.

A végrendelet megtámadásából néhány hónappal ezelőtt nagy botrány lett, de úgy tűnik, a feleknek most sikerült megállapodniuk.

"Megállapodásra jutottak. A családtagok boldogok. Mindenki izgatottan várják a jövőt"

– írta meg a People magazin az információt, amit Priscilla Presley és Riley Keough sajtósai közöltek.

Ha a megállapodás vége az lett, hogy érvénytelenítik a 2016-os végrendeletet, amiben Lisa Marie Presley mindenét a gyerekeire hagyta, akkor Riley Keough és Priscilla Presley együtt töltik majd be a vagyonkezelői szerepet.

Lisa Marie Presley idén januárban hunyt el szívmegállás következtében. Elvis egyetlen lánya néhány nappal a halála előtt még részt vett a Golden Globe-díjátadón, ahol már látszódott, hogy valami nincs rendben vele, hiszen még ahhoz is segítségre volt szüksége, hogy a lépcsőn felmenjen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések