A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszületett Jessie J első gyermeke, kiderült a baba neme is


Instagramon számolt be a gólyahírről. 

Anya lett Jessie J, aki az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival első gyermeke születésének hírét. Az énekesnő számára különösen örömteli kisfia érkezése, hiszen sokáig azt mondták neki az orvosok, nem lehet majd babája, 2021-es terhessége pedig vetéléssel végződött – a történtek akkor rendkívül megviselték őt.

Azt egyelőre nem tudni, milyen nevet kapott a popsztár és kosaras párja, Chanan Safir Colman gyermeke, mindenesetre Jessie 24 óráig elérhető Instagram-története szerint anya és fia is remekül van.

„Egy hete az egész életem megváltozott. Világra jött a fiam, a szívem pedig kétszer akkorára nőtt. Leírhatatlan az érzés, úszom a szeretetben, varázslatos. Egy valóra vált álom, ő az egész világom” – kezdte beszámolóját az előadó, majd arról írt, jelenleg minden másodpercet kiélvez, amit gyermekével tölthet.

Még mindig nem hiszem el, hogy ő valódi, itt van, és az enyém. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki eddig követte a történetemet, köszönöm a folyamatos szereteteteket és támogatásotokat. Hamarosan visszatérek az Instagramra, amint készen állok majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések