A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Matt Whitaker: A globalisták célja, hogy szétrombolják a lokális kultúrát


A globalisták célja, hogy összezúzzák a lokális kultúrát, meg akarják akadályozni, hogy hatékonyan védjük a szuverenitásunkat, ez ellen együtt kell harcolnunk, hogy megvédjük a hagyományos értékeket - jelentette ki Matt Whitaker volt amerikai igazságügyi miniszter pénteken a CPAC (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Magyarország budapesti tanácskozásának zárónapján.   

„A globalisták nem tesznek különbséget az egyes kultúrák között, hanem egy homogén társadalmat akarnak létrehozni” - mondta Matt Whitaker, hozzátéve: ez persze a nagy multinacionális cégek és civil szervezetek érdekeit támogatja.

Minden országnak megvannak azok a helyi kultúrái, amelyeket a globalisták el akarnak törölni, de nem hagyhatjuk, hogy az egységes világrend kialakításával, a gendersemleges radikális elképzelésekkel és egyéb tevékenységekkel aláássák ezeket az értékeket - hangoztatta Matt Whitaker.

Azt mondta, ebben a folyamatban radikális ideológiává válik a saját hagyományos és családszerető értékeink melletti kiállás, de „együtt kell részt vennünk ebben az új ellenkultúrában, hogy megvédjük értékeinket”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések