A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marsi Anikó már készül a híradó után életre


A tévés szerint egy idő után le fogja dobni őt a képernyő.

Jövőbéli terveiről faggatta Marsi Anikót a Blikk. A műsorvezető elárulta, tisztában van vele, hogy idősebb korára be fognak szűkülni televíziós lehetőségei, hiszen a médiában kifejezetten fontos a megjelenés.

„Nyilvánvalóan eljön majd az a pillanat, amikor már ledob a képernyő magáról, mert nem nyújtok esztétikus látványt” – kezdte a híradós, hozzátéve: a megváltozott testalkat és a ráncok nem mutatnak jól a kamerában, és ő közel az ötvenhez már számol is ezzel.

De azt gondolom, ez így van jól, ezt el kell fogadni. Gyakran mondom a kollégámnak, Gönczi Gábornak, hogy mindenképpen jelezze, ha már olyan rosszul nézek ki, hogy ideje visszavonulni. Persze ezen csak nevetünk, Gábor úriember, soha nem mondana ilyet. Abban viszont bízom, hogy magamtól is észreveszem majd, mikor jött el ennek az ideje, de ha más nem, a főnökeim biztosan jelzik majd.

Marsi már azokra az időkre is gondolt, és bár nem tervezi visszavonulását, van egy-két ötlete a műsorvezetői pálya utánra.

„Biztos vagyok abban, hogy bőven van olyan háttérmunka a tévénél, ami lehetőséget kínál nekem, ha a kamerák elől elkerülök. Emellett a bútorfelújítás az, amiben igazán megtaláltam magamat. Akár azt is el tudnám képzelni, hogy a jövőben üzletszerűen foglalkozzam ezzel” – mesélte a kétgyermekes anyuka, aki szerint természetes, hogy hamarosan át kell adni a helyét a fiatalabb generációnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések