A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marics Peti oltár elé viszi új párját


Marics Peti, a ValMar együttes énekese, mindössze két hónappal ezelőtt szakított Tóth Andival, de úgy tűnik, hogy már új kapcsolatba kezdett. A rajongók és a média már találgatásokba bocsátkoztak a szerencsés hölgy kilétével kapcsolatban, és két név is felmerült: egy modell és egy csinos színésznő.


A rajongók között az a nézet dominál, hogy a színésznő lehet a befutó. Ezt erősíti meg a tény is, hogy Peti folyamatosan lájkolja és kommentálja a színésznő fotóit az Instagramon. A Blikk szerint a párost egy közös munkatársuk leplezte le, ugyanis a színházi körökben már egy ideje pletykálnak a közöttük kialakult románccal kapcsolatban.

Kiderült, hogy jelenleg forgatják a ValMar legújabb dalának klipjét, amelyben a 24 éves színésznő is szerepet kapott. Az információk szerint a videóban ő fogja alakítani Peti menyasszonyát, és a rajongók egy esküvőt is láthatnak majd. Ezt támasztja alá az énekes legutóbbi Instagram-posztja, ahol smokingszerű öltözékben látható a barátai körében. Milo, aki ott volt a képen, meg is jegyezte viccesen, hogy ez egy esküvői felvételhez készült. Emellett Gyopár, aki a forgatás napján részt vett, menyasszonyi sminket kapott, és a klipet gyártó céget is megjelölték a posztban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések