A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Malek Miklós a válása után újra szerelmes, Dubajban találta meg párját


A zenei producer kontinenst váltott kedvese miatt, pedig nemrég még el sem tudta képzelni, hogy szerelembe essen.


Le sem tagadhatja boldogságát Malek Miklós, aki alig egy évvel a válását követően ismét szerelmes. A zenei producer Dubajban ismerkedett meg új kedvesével, akivel már össze is bútorozott.

„Dubajba a szívem hozott, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakult. Tavaly előtt nyáron vitorláztunk a barátaimmal, és megosztottam egy igazi nyaralós képet, ami után nem egy pozitív komment érkezett hölgyektől. Köztük valakitől, akivel ugyan Los Angelesben már találkoztunk, de akkor nem volt nyitott komolyabb kapcsolatra. Most azonban levelezni kezdtünk, és egyszer csak azt vettem észre, hogy órákat telefonálunk, és tudtam, hogy sokkal többet szeretnék vele lenni. Megkérdezte, van-e kedvem szilveszterkor meglátogatni Dubajban. Egy percig nem gondolkoztam a válaszon, onnan pedig már csak összepakolni jöttem haza” – árulta el a részleteket az X-Faktor egykori mentora a Story magazinnak, amit a Blikk szemlézett.

Kiemelik: Malekot a dubaji zenei életben is elismerik. Tévés és interjús megkereséseket kap, de zsűritagnak is felkérik, valamint hamarosan előadást is tart arról a Dalszerző Expón, hogy mitől lesz egy dal sláger.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések