Hirdessen itt

Külföldi szurkolók verekedtek Zuglóban ketten kórházba kerültek


A rendőrök perceken belül közbeléptek, eddig hét embert állítottak elő.

Budapest XIV. kerületében az Egressy úton verekedtek össze többen 2023. május 31-én 14 óra körül.

A rendelkezésre álló adatok szerint hárman sérültek meg, közülük a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba. Az Európa Liga-döntő miatt elrendelt fokozott ellenőrzés miatt a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök perceken belül a helyszínre értek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult eljárás,

eddig hét lengyel állampolgárt állítottak elő.

Lengyel revans

A Slask Wroclaw lengyel ultrái vártak a spanyolokra - kihasználva jó kapcsolatukat a Ferencváros csapatával - megnehezíthetik a Sevilla-szurkolók idegenbeli utazását a két csapat rossz viszonya miatt - a tíz évvel ezelőtti Európa Liga selejtezőn spanyol ultrák elloptak négy drapériát a lengyelektől.

Illetve korábban az Újpest fanatikusaival is volt incidensük.

Frissítés:

Egy spanyol, majd egy olasz állampolgárt bántalmaztak ismeretlenek Budapest V. kerületében 2023. május 31-én 16 óra körül. A bűncselekményekkel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei tizenöt percen belül a Ferenciek terén elfogtak két lengyel állampolgárságú férfit, elszámoltatásuk folyamatban van, garázdaság miatt indul büntetőeljárás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések