A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderül, hogy Lagzi Lajcsi ma kisétálhat-e a börtönből


Mint ismert, Galambos Lajost 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték gáz- és áramlopási ügyben. A zenésznek nagyon nehezére esett bevonulni, ám végül április 26-án csak betalált a börtönbe.


A zenészt a napokban átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba, ugyanis már egy hete szinte nem is nyúlt az ételhez, így nagyon legyengült a szervezete. Emellett pedig az alapbetegsége miatt újabb kivizsgálásokon kellett részt vennie. A beteg zenész arra számít, hogy a magyar igazságszolgálatás méltányolni fogja a leromlott állapotát, és állítólag a mai napon fogja kézhez kapni a vizsgálatok eredményeit, ami után eldőlhet a sorsa.

Egy neve elhallgatását kérő informátor azt állítja, hogy Lajcsi már a bekerülése utáni napokban beadta kérelmét a büntetése félbeszakítására. Erre azoknak van lehetősége a börtönökben, akiknek egészségügyi ápolásuk, esetleg műtétjük miatt van szükségük - értesült a Promotions. A lap úgy tudja, hogy Lajcsi kérelmét a börtön vezetősége elutasította.

Bár igazoltnak látták, hogy a zenész egészsége nem megfelelő, ám ennek pontosítására még további vizsgálatoknak kell megtörténnie. Egyébként úgy hírlik, hogy az illetékeseknek az sem volt szimpatikus, hogy a zenész ilyen hamar kérelmezte a büntetése félbeszakítását.

A lap információi szerint ráadásul Galambos Lajost alkalmasnak ítélték arra, hogy az előtte álló években munkát is vállaljon a börtön falain belül. Mint írták: Lajcsi a helyzetébe egyelőre képtelen belenyugodni, de családtagja és jogi képviselője minden nap tartják benne a lelket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések