A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kapaszkodjon: transznemű Disney-hercegnőket várnak a filmvászonra


Margaret Cho híres komikus szerint eljött az idő, hogy a Disney LMBTQ+ karaktereket és transz hercegnőket mutasson be filmjeiben. 

Margaret Cho, amerikai komikus és színész szerint a Disneynek a következő alkotásában már egy transznemű hercegnőt kellene megjelenítenie – írta meg a thepinknews.com.

Cho, aki maga is biszexuális, a Disney egyik új sorozatában, a Prom Pactban játszik egy mellékszerepet és örömmel látja, hogy a szórakoztatóipari óriás végre felkarolja az LMBTQ-karaktereket, de úgy gondolja, hogy még mindig lehetne többet tenni.

A Times of India című lapnak nyilatkozva kifejtette, hogy fontos elismerni a queer karakterek fokozott képviseletét a médiában.

Szeretnék transz karaktereket látni. Szeretnék különböző típusú embereket látni olyan szerepekben, mint Disney hercegnő vagy Disney herceg”

– fogalmazott a komikus. Cho karaktere mellett a Prom Pact számos más LMBTQ+ jelenetet is bemutat, többek között azonos nemű tinédzsereket, akik egymást hívják el a bálba, és olyan klipeket, amelyekben LMBTQ-párok táncolnak együtt. A Disney vezetői ezenfelül megígérték, hogy még tovább növelik a queer történetek és karakterek számát a stúdió alkotásaiban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések