A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jon Bon Jovi reagált fia és Millie Bobby Brown eljegyzéséről


Jon Bon Jovi a napokban vendégeskedett Andy Cohen Live című műsorában, ahol természetesen szóba került fia, Jake és Millie Bobby Brown eljegyzése. A Page Six beszámolója szerint a zenész úgy véli, nem számít a kor, a lényeg, hogy megtaláld a másik feled. 

“Nem tudom, számít-e a kor. Ha megtaláljátok a megfelelő partnert, és összenőttök, azt hiszem, ez lenne a tanácsom, tényleg, az összenövés bölcs dolog” – mondta a rockikon.

Bon Jovi és felesége, Dorothea Hurley 1989 óta élnek boldog házasságban, közös életük során négy gyermekük született. A zenész elmondta Andy Cohennek, hogy három gyermekük jelenleg is jegyben jár és mindannyiukat szeretik.

„Azt hiszem, hogy minden gyerekem megtalálta azokat az embereket, akikkel úgy gondolja, hogy együtt tudnak fejlődni, és mi mindannyiukat szeretjük.”

Áprilisban Millie Bobby Brown az Instagramon jelentette be, hogy eljegyezte őt Jake Bongiovi. Bár a pár boldognak tűnt a közösségi médiában, néhány rajongó kiakadt azon, hogy miért döntenek ilyen fiatalon egy ekkora lépés mellett. Mások viszont védelmükre keltek, kiemelve, hogy már felnőttként képesek saját döntéseket hozni. A páros nem reagált a kritikákra.

„Mi? Még csak Tizenegy éves” – írta egy kommentelő Brown posztjához.

„Úristen, még túl fiatal” – kommentálta egy másik.

„19 évesen jegyeztek el, 19 évesen mentem férjhez, és most, majdnem 10 évvel később még mindig együtt vagyunk. Baj lenne, ha a gyerekeim 19 évesen házasodnának? Eh valószínűleg nem, mindenesetre gratulálok nekik!” – kommentálta az egyik rajongó 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések