A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így szúrt oda a hollywoodi woke-őrületnek Elon Musk


Elon Musk azt követően tette fel a kérdést, hogy kinek kellene játszania Hófehérkét, miután a Netflix nettó történelemhamisításba kezdett és megalkotta a fekete Kleopátrát. 

Elon Musk úgy döntött, megtrollkodja picit a woke-őrületben lubickoló Hollywoodot, Twitterre kiposztolt egy mémet, amely azt kérdezi, kinek kellene játszania Hófehérkét egy esetleges filmben. A válaszok között szerepel Gal Gadot (Wonder Woman, Különösen veszélyes bűnözők), Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049, Szöszi), Rachel Zegler (West Side Story, Shazam!), ám a legtöbb szavazatot Terry Crews kapta.



Bár ez nem derül ki a bejegyzésből, ám valószínűsíthető, hogy Elon Musk ezzel akart reagálni a Netflix legújabb „dobására”, a fekete Kleopátrára. A gond a Netflix ötletével az, hogy Kleopátra makedón származású volt, így vajmi kevés kevés esélye van annak, hogy színesfémű lett volna. 

De így a Netflix által szép lassan át agymosott gyökerek néhány évtized múlva gyökértelenül lesznek ugyanolyan gyökerek, mint most, annyi különbséggel, hogy ők válnak majd a haladó társadalom rabszolgájává.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések