A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hivatalos: ők lesznek a The Voice zsűritagjai – nem hiszi el, kiket választott az RTL


Februárban derült ki, hogy az RTL képernyőjén a The Voice című tehetségkutató váltja az X-Faktort. 

A zsűrit ezúttal coach-oknak hívják, és a csatorna szerdán jelentette be, kik fogják alkotni az ítészek négyesét: Miklósa Erika Kossuth-díjas opera-énekesnő, Trokán Nóra Junior-príma díjas színésznő, Curtis többszörös arany- és platinalemezes előadó-dalszerző, valamint Manuel, aki négy évvel ezelőtt az X-Faktorban tűnt fel.

Trokán Nóra elmondta: “Mi négyen mindannyian más szférából jövünk, más színeket tudunk majd vinni a műsorba, izgatottan várom a közös munkát.” A Blikk áprilisban még azt írta, hogy Curtis, Manuel, Hien és Király Viktor lesznek a zsűritagok.

A The Voice műsorvezetői feladatokat Istenes Bence látja majd el. A tehetségkutató formátumában a zsűritagok válogatók alapján választják ki a versenyzőiket, akiket először csak hallanak, nem látják. Ha úgy döntenek, feléjük fordulnak a székükkel, azzal automatikusan továbbjuttatják őket a csapatukba. Ha több zsűritag is megfordul, a versenyző választhat mentorát. A válogatókat párbajkörök és élő showk követik. A győztes hazánk tehetségkutatóinak valaha volt legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot vihet haza.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések