A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatalmas lángok csaptak fel Nyíregyházán, nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók


Teljes terjedelmében égett egy autószerelő műhely.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint péntek este teljes terjedelmében égett egy autószerelő műhely Nyíregyházán, a Simai úton. Hozzátették, a város hivatásos tűzoltóit nagy erőkkel riasztották a helyszínre. Mire kiértek a kétszázötven négyzetméteres épület teljes terjedelmében lángolt.

Mint írták, a műhelyben egy propánbutángáz-palack felrobbant. A nyíregyházai hivatásos tűzoltók a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral, valamint habsugárral oltották el a tüzet. Az egységek munkáját támogatta egy vízszállító is Nyíregyházáról - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A rajok egy kisteherautót, egy személyautót, egy propánbutángáz-palackot, egy oxigén-, egy nitrogén-, egy acetilén-gázpalackot és két CO-palackot is kihoztak a műhelyből. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek a területen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések