A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy: „Ott maradt néhány száz gyerek a rendőrökkel szemben, erre néhány kommentelő rákezdi, hogy jajj, ez k...a gyenge”


Az elemi szolidaritás nélkül végérvényesen lecsúszásra van ítélve a magyar társadalom, akkor lehetne sikert elérni, ha több tízezren állnának a tiltakozók mögött, nem hagynának néhány száz gyereket a rendőrökkel szemben - írta a főagitátor Hadházy Ákos a péntek esti tüntetés után.


Sajnos be kell látni, hogy a magyar társadalom, beleértve a pedagógusok és az ellenzéki pártok többségét is egyelőre nem áll ki az oktatás ügye mellett – írta Hadházy Ákos a Facebookon a péntek esti tüntetés után. A képviselő szerint „a vége mégiscsak az lett, hogy ott maradt néhány száz gyerek a rendőrökkel szemben, egyelőre valódi, látható tömegtámogatás nélkül. Ők viszont nem futballhuligánok, nem mentek neki izomból a rendőrsorfalnak (hála Istennek), erre néhány kommentelő rákezdi, hogy jajj, ez k…a gyenge”.

Pedig „ameddig nem áll a tiltakozók mögött 30-50-100 ezer ember, addig ez így is marad, csak a csalódottság és az apátia nő. Sokadik alkalommal derül ki, hogy az elemi szolidaritás nélkül a magyar társadalom végérvényes lecsúszásra van ítélve” – fogalmazott. Szerinte akkor lesz majd esély bármi sikert elérni, ha a különböző tiltakozó mozgalmak – tanárok, diákok, katás vállalkozók, vagy az akkumulátorgyárak ellen tiltakozók – egységesen lépnek fel és a rendszer ellen fordulnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések