A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány bejelentette: A Sátán bőrébe belebújt Orbán Viktor


Nem a Sátán tette ezt. Vagy ha igen, az a Sátán nem Brüsszel, Soros vagy Gyurcsány bőrébe bújt.

„A Sátán legnagyobb trükkje, hogy elhiteti magáról, nem létezik - mondja egy állítólag Baudelaire-től eredeztetett mondás.

Orbán legnagyobb trükkje, hogy elhiteti, Magyarország nyomorúságának nem az ő 13 éves kormányzása, hanem valaki más az oka. Brüsszel, Soros, Gyurcsány és folytathatnánk.

Márpedig nem ez a helyzet. Magyarország a térség lecsúszó országa lett.

Alacsony bérekkel, hiperinflációval, bezáró kórházakkal, rendelőkkel, megszűnő háziorvosi körzetekkel, nem mentő mentőszolgálattal, tanárhiányos iskolákkal, lemaradó tudással, kifosztott tanárokkal, meggyalázott kulturális-, tudományos élettel, megszűnő sajtó-, és vallásszabadsággal, megcsorbított munkavállalói jogokkal, tollvonással félbehagyott sokszáz állami beruházással, orosz kiszolgáltatottságban, nyugati elszigeteltségben.

Nem a Sátán tette ezt. Vagy ha igen, az a Sátán nem Brüsszel, Soros vagy Gyurcsány bőrébe bújt.

Hanem?”- írta Gyurcsány a Facebookon és az alábbi képet csatolta.


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A NARKOMÁNIÁS ALKESZ IDEGÁLLAPOTBA SOKKOLTA a FELCSÚTI DÖBRÖGIT!!!
ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!...- AKKOR EKKÉPPEN HANGOZNÉK LELKESÍTŐ BESZÉDE…

„…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk első számú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára (fogalmaz/na OVi a még sajna minden irányból Rothschild ország pusztítónak látszódó helytartó!!!).

Apostoli Magyar Királyságunk alkotmányának szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 73 éve szűnni nem akaró szemita agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" – buzdította a magyarokat Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után is a MINDÖRÖKKÖN APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ISTENI LÉTE garantálja, hogy a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki tősgyökeres és hon-visszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból!!!”
…még ha a LÁTSZAT is CSAL!!!
https://sp.rmbl.ws/s8/2/a/l/q/D/alqDj.haa.mp4