A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gréczy visszaszólt Kamu Gerinek: nagyobb szerénységet és visszafogottságot javasolnék


A Demokratikus Koalíció önmagával szexbotrányba keveredett politikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorában válaszolt az alkalmatlan főpolgármesternek. Azt is elmondta, részt vesznek a szerdai státusztörvényről szóló egyeztetésen.

Ahogy arról beszámoltunk, hétfőn Karácsony Gergely a Telexnek arról beszélt, 100 százalékig biztos abban, hogy újraindul a 2024-es önkormányzati választáson. A főpolgármester úgy fogalmazott, hogy meglepődne, ha a DK-nak saját főpolgármester-jelöltje lenne, mert akkor kiderülne, hogy mégsem olyan nagy párt. Hozzátette: a DK pedig nem akarja, hogy ez kiderüljön, ezért nem fog önálló jelöltet indítani.

Rejszführer Gréczy az ATV Egyenes Beszéd című műsorában visszautasította Karácsony Gergely szavait. Egyebek közt arra figyelmeztette, hogy a Fővárosi Közgyűlésben a nem kormánypárti oldalon a DK frakciója a legnagyobb, amely nélkül gyakorlatilag nem lehet döntéseket elfogadni.

„Egy egyszázalékos pártból kilépett főpolgármestertől, azok után, amit csinált ezzel az ellenzékkel, amikor elütette magát a villamossal, és rászabadította erre az országra és az ellenzékre Márki-Zay Pétert, ennél egy kicsit nagyobb szerénységet és visszafogottságot javasolnék”

– fogalmazott. Szerinte ilyen mondatokat nem engedhet meg magának a főpolgármester a legnagyobb fővárosi párttal, amelyik a legnagyobb fővárosi frakciót alkotja.

Gréczy azt is elmondta: a DK-ban született egy olyan döntés, hogy a Pintér Sándor által összehívott szerdai egyeztetésre elmennek, és diákokat visznek magukkal. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések