A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gelencsér Tímea megmutatta párját, először jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt


Már nincsenek inkognitóban.


Gelencsér Tímea április elején vállalta fel, hogy közel egy éve foglalt a szíve, ám azóta nem árult el valami sokat párjáról, Simon Mátyásról, aki korábban az FC Hatvan játékosa volt, ám ma már az üzleti életben tevékenykedik, gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozásával pedig a Cápák között című műsorban is láthattuk.

A 2016-os Miss World Hungary győztese leszögezte, hogy nem szeretné kifelé élni a magánéletét, ám egy-egy rendezvényre még szívesen ellátogat szerelmével, ugyanis nem akarnak bujkálni. Tegnap este az ELLE Awards-on mutatkoztak együtt. A díjátadó gálát a Magyar Zene Házában tartották.


„Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel mostmár szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is” – írta egy korábbi posztban Gelencsér.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések