A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gálvölgyi nemrég még a „visszatérő ’30-as évek” miatt aggódott


Gálvölgyi János nemzethez és magyarsághoz való viszonyáról minden elmond, hogy nem csak az RTL Klub egyik futtatott „sztárja” volt, de a hírhedt Heti Hetesnek is oszlopos tagja, olyan nevekkel, mint Jáksó László, vagy Hajós András - írja a Magyar Jelen.

A színész nem sokkal azt megelőzően, hogy intenzív osztályra került volna, egy interjút adott az RTL-nek, melyben nem csak karrierjéről beszélt, hanem Magyarország múltjáról és jövőjéről. Ekkor azt mondta,

nincsenek jó illúziói a közeljövőt illetően, úgy érzi, valami romlik el a mai világban, és nem csak ezen a 93 ezer négyzetkilométeren.

Ha valaki esetleg naivan azt gondolná, Gálvölgyinek a Great Resettel, Klaus Schwabbal és a globalista elit által építendő új világrenddel van problémája, akkor súlyosan téved. De nem is a multikultúrába belefulladó Európa, a népességcsere, vagy a gyermekeinkre törő LGBT-propaganda aggasztja. A beszélgetésből világosan kiderül, hogy a kommunista érában tanult színész már gyerekként is mélyen magába szívta a marxi történelemhamisítást tanokat, és már a kis Gálvölgyi is azon tűnődött, mégis hogyan „fajultak el a dolgok” a ’30-as években.

Nem értettem fiatal koromban, hogyan jutottak el az emberek a harmincas években oda, ahova eljutottak. És most azt látom, hogy megint valami nagyon rossz irányba menetelünk, hogy nem sikítunk, nem üvöltünk, hogy »ezt ne tessék, ilyen már volt!«. Az elszomorít, hogy ennyire ostobák vagyunk

– fogalmazott a „fasizmust” vizionáló Gálvölgyi.

Hogy hol lát újjáéledő ’30-as éveket, az rejtély, hiszen, ha Európában végig nézünk, sokkal inkább a ’20-as évek weimari köztársasága rajzolódik ki előttünk - írja a Magyar Jelen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések