A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Galambos Lajosnak beszóltak a böribe, hogy most neki húzzák el a nótáját


A mulatós sztár kapott egy-két kéretlen beszólást


Két héttel ezelőtti bevonulása óta először találkozott az ügyvédje személyesen Galambos Lajossal. Mint azt a Blikknek elmondta, védence fizikálisan szemmel láthatóan sokkal rosszabb állapotban volt, mint amikor legutóbb látta, lelkileg azonban sikerült erősnek maradnia.

„Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője, este nyolc órakor takarodó. Mivel az egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok” 


– mondta a  lapnak dr. Csontos Zsolt nem sokkal az után, hogy kilépett a baracskai börtön kapuján.

„Sokat beszélgettünk a benti állapotokról. Elmesélte, hogy a bv. munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Kérdeztem tőle, érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének, fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, semmi ilyesmit nem tapasztalt. Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: „Most majd neked fújják el a nótádat” vagy „Mennyiért adod az áramot?” Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is...”

A lap azt is megtudta, hogy havonta mindössze kétszer vásárolhat magának Lajcsi és heti 50 percet beszélhet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések