A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feljelentést tett a Paks II., valaki visszaélt a társaság nevével és arculatával


Feljelentést tett a Paks II. Zrt. ismeretlen tettes ellen, mivel a társaság nevében e-mailes értékesítési ajánlatot tettek – minderről a tolnamegyeihirek.hu számolt be vasárnap.

A Paks II. Zrt. birtokába került levél szerint ismeretlen tettes a társaság nevével és logójával visszaélve, a társaság hivatalos elektronikus levélcímének tűnő postafiókról (ertekesites.paks2.atomeromu@paks2.eu) küldött árajánlatokat feleslegessé vált termékek értékesítése kapcsán.

A Paks II. Zrt. felhívja a figyelmet, hogy önálló értékesítési tevékenységet nem folytat, erre vonatkozó megbízást harmadik félnek nem adott. A társaság a szükséges jogi lépéseket az ügyben megtette.

A Paks II. Zrt. kiemelten kér minden magánszemélyt és vállalkozást, hogy a fenti elektronikus levélcímről érkező megkeresésre ne reagáljon, amennyiben ilyen megkeresést kap, arról lehetőség szerint haladéktalanul értesítse hivatalos elérhetőségein a Paks II. Zrt.-t vagy bármely nyomozóhatóságot – olvasható a tolnamegyeihirek.hu portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések