A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért szakított Aleska Diamond és Inti: durva dolgokat mondott egy közeli ismerős


Sáfrány Emese, azaz Aleska Diamond, közösségi oldalán jelentette be, hogy Intivel útjaik végleg elválnak. “A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk” – írta a híresség. 

A Blikk beszámolója szerint a pár egyik közeli ismerőse durva dolgokat árult el kapcsolatukról: “Még egy évet sem voltak együtt, de annyi nehézséget kellett átélniük, amit más egy életen át. Bár mindenben egymás mellett álltak, ez a sok rossz bizony megtépázta a kapcsolatukat. Hónapok óta se veled, se nélküled viszonyban voltak.” 

Az ismerős hozzátette: “Nem tudták eldönteni, együtt vagy külön folytassák, és ez mind a kettőjüket felemésztette. Nemrég megbeszélték, hogy újrakezdenek mindent, Emese végig segített Intinek a koncert előkészületeiben és a színfalak mögött is, akkor úgy tűnt, rendeződtek a dolgaik.”

Sajnos a békülés hosszú távon mégsem sikerült, és a pár végül úgy döntött, jobb lesz, ha végleg elengedik egymás kezét. Aleska Diamond és Inti szakítása tehát egy újabb fejezetet ír a magyar celebvilág szerelmi történeteibe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések