Hirdessen itt

Ez a színésznő Marics Peti új szerelme a pletykák szerint: a Mokkának szólalt meg az énekes


Marics Peti a híresztelések szerint egy ideje már egy párt alkot Kovács Gyopár színésznővel.

Amióta március végén kiderült, hogy Tóth Andi szakított Marics Petivel, sokan találgatják, ki lehet az énekes új barátnője.

Főleg azt követően, hogy a híresztelésre, miszerint a ValMar sztárja léphetett félre, az énekesnő menedzsmentjének egyik tagja azt nyilatkozta, hogy nem tudja megcáfolni.

Múlt héten indultak meg a pletykák arról, hogy Marics Peti új barátnője Kovács Gyopár színésznő. 1999-ben született Budapesten, 2014-ben szerepelt a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában.


2017-től a Pesti Magyar Színiakadémián tanult színészetet. Ezt követően szerepelt a Pesti Magyar Színház, a Madách Színház, a Játékszín, az Erkel Ferenc Színház és a József Attila Színház több darabjában is, melyeket Szente Vajk rendezett. A 24 éves tehetség 2022-től a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagja. A tévénézők láthatták a Holnap tali!, A Tanár és az Apatigris című sorozatokban.

Egy narancssárga, dögös szerelésben szerepelt a ValMar legújabb, Túl nagy falat című klipjében.

Múlt kedden a Bors írt először arról, hogy színházi berkekben már egy ideje pletykáltak Marics Peti és Kovács Gyopár románcáról, és hogy a színésznő meghívta az énekest a Játékszínbe az Aranylakodalom című előadásra. Gyopár egyik kollégája azt mondta, nagy téma volt hátul, amikor Marics elment megnézni a darabot. Az is kiderült, hogy korábban egy szülinapon is együtt vettek részt.


A Mokka riportere a ValMar koncertjére látogatva természetesen az énekest is megkérdezte, egy párt alkot-e Kovács Gyopárral, de Marics Peti sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a híresztelést. Azt mondta, szeretné, ha a nyár inkább a zenélésről szólna. A Sztárban Sztár után felvettek három klipet is, három napon keresztül reggeltől estig forgattak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések