A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előkerült a Buzinkay, harcsát készít- „egy kicsit másképp”


Újabb kínos videó került ki a balliberális táborból. Szereplőnk ezúttal a már jól ismert Buzinkay György, aki épp túrós csuszával készít harcsapaprikást a DK-sok a konyhában nevű videósorozat keretén belül - olvasható a Magyar Jelen oldalán.

Nemes Gábor irányításával percek alatt fel is verik a tojást és megállapítják, hogy a friss fűszernövények miatt teljesen más lesz az étel.

„Törd bele a tojásokat, az összeset”

– utasítja Buzinkay-t, aki végig viszi a komoly műveletet.


Az emberarcú politikus képét szánalmasan hajszoló, már 2011-ben is közhelynek számító, semmitmondóan semmilyen videóba még belefér, hogy egy pálinkát is isznak közben.

„Az a lényeg, hogy ne ragadjon a kezedhez, jó? Lehet nyújtani Gyuri közben” – bíztatja Nemes Gábor a nemrég a Momentum LMBTQ – szakreferensi pozíciójából a DK-ba igazolt párttársát.


A DK ezzel komoly versenybe került a múltheti videóelemzésünk tárgyával, az MSZP-vel, akik egy nagyon hasonlóan rossz performansszal lepték meg a Nyugati aluljárójának fedél nélküli polgárait. Nehéz dönteni a kettő közül, nem is tennénk, de hamarosan érkezünk a következő résszel, addig 7 perc arcpirító szekunder szégyen következik:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések