Hirdessen itt

Elítélték Bróker Marcsit, bilincsben vitték el a bíróságról


Csütörtökön folytatódott másodfokon a Szegedi Ítélőtáblán a Bróker Marcsiként elhíresült D. Sándorné büntetőpere. Habár az ítélethozatalt eredetileg péntekre tervezték, mégis már ma határozatot hoztak az ügyben. A több mint tízmilliárdos csalással és sikkasztással vádolt asszonyt jogerősen 10 év börtönre ítélték.

A karcagi asszony ugyan a bíróságra a házi őrizetből, otthonról érkezhetett, értesülésünk szerint a döntés után megbilincselve szállították a rácsok mögé. A Kun-Mediátor Kft. vezető tisztségviselőjeként 14 éven keresztül több mint 760 sértettel kötött betétgyűjtésre irányuló szerződéseket, amelyek alapján számukra a piaci kamatoknál jóval magasabb hozamot ígért. A karcagi nő a betétgyűjtésre nem rendelkezett engedéllyel, az ígért magas hozamok megfizetését lehetővé tevő tényleges gazdasági tevékenységet nem folytatott. Ügyfeleinek így néhány millió forint és több mint egymilliárd forint közötti kárt okozott.

A több mint tízmilliárdos csalással és sikkasztással vádolt asszonyt csütörtkön jogerősen 10 év börtönre ítélték.

Nem csaltam, legfeljebb jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért vonhatnak felelősségre. A bíróság korrekt, de a tárgyalóteremben színjáték zajlik. Vicc, hogy egy nyugdíjas követel tőlem 1 milliárd forintot. Összességében nem okoztam kárt, hiszen több volt a kifizetésem, mint a bevételem. Megbántam, hogy annak idején belevetettem magam az üzleti életbe. Sajnálom, hogy a lányaimat fenyegették miattam, amikor kirobbant a botrány, el is kellett menekülniük Karcagról – mondta korábban a Blikknek D. Sándorné.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések