A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dolly jövő decemberben életműkoncertet ad, aztán befejezi az éneklést.


Az énekesnő a 74. születésnapján még bemutatta a legújabb dalát, majd bejelentette, hogy hamarosan befejezi az énekesi pályafutását.

Dolly neve akkor vált országosan ismertté, amikor 1980-ban csatlakozott a Hungária zenekarhoz. Az igazi sikert azonban a Dolly Roll hozta meg a számára, amit három évvel később alapított a zenekar három másik tagjával: Fekete Gyulával, Kékes Zoltánnal és Novai Gáborral.

Az énekesnő idén ünnepelte 74. születésnapját az Off Kultúrszövőgyárban a Dolly Plusssz formációval, ahol a banda bemutatta a legújabb dalát, amely a Lesz még folytatás címet viseli. A dalt egyébként a zenekarba újonnan visszatért Fehér Attila írta – számolt be a Bors.

Attilának nagyon sok jó dala van, és hosszan kerestük, hogy melyiket is lehetne előszedni. Amikor meghallottam a Lesz még folytatás-t, azonnal lecsaptam rá. Attilának egyébként voltak más irányú útjai, de végül azt mondta, hogy sokkal jobb itt, mint máshol, így innentől kezdve együtt folytatjuk a pályafutásunkat. Vagyis lesz még folytatás…

– mesélte a lapnak Dolly.

Arról is beszélt, hogy a sikerért nagy árat kellett fizetnie, hiszen rengeteg mindenről lemondott a karrierje miatt. Elmondása szerint 1980 óta egyetlenegyszer volt egy 12 napos szabadsága, máskor soha.

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan talpon volt. „Ez idő alatt szép sorban elmaradtak mellőlem azok az emberek, akik barátoknak mutatták magukat, de valójában nem voltak azok” – tette hozzá. 

Majd úgy folytatta, hogy a jövőre nézve elég sok komoly döntésük van. Dollynak és Fehér Attilának is lesz egy életműkoncertje. Utóbbit december 8-án tartják a Ram Colosseumban, ahol mögötte a Dolly Plusssz legénysége és leánysága áll majd, rengeteg sztárvendéggel kiegészülve.

Az én életműkoncertem pedig jövő év decemberében lesz az Arénában. Azután pedig én veszem a kalapom, és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát…

– jelentette be Dolly.

Mint megírtuk, egy nagykoncert erejéig újra összeáll a Hungária. Az esemény 2024. június 1-jén lesz a Puskás Arénában. 

A csapat legsikeresebb korszakában, a nyolcvanas évek első felében működött felállásból Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert is színpadra lép jövő nyár elején a Puskás Arénában, és velük olyan slágerek csendülnek fel ismét, mint a Hotel Menthol, a Duci Juci, a Csókkirály vagy a Limbó hintó.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések