A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

DK-majális Gyurcsány nélkül Vácott


Gyurcsány Ferenc nélkül volt kénytelen majálisozni a Demokratikus Koalíció Vácon.


A párt szombaton országszerte 24 helyszínen rendezett majálist, ahol a hírek szerint mindenhol megjelent a pártelnök. Vácon a meghirdetett 15 órás időpontban azonban csak néhány tucat ember várt a rendezvényre. A hivatalos indoklás szerint Gyurcsány Ferenc programja az előző helyszínen húzódott el.

A Fehérek templomában megtartott esküvő is népszerűbb volt Vácon, mint Gyurcsány Ferenc hetek óta reklámozott majálisa. A Demokratikus Koalíció rendezvényén a meghirdetett időpontban néhány tucatnyian várták csak a pártelnököt.

Az őt helyettesítő Pest Vármegyei területi igazgató szerint ez a rendezvény családias jellegét húzta alá annak ellenére, hogy korábban az első 300 érkezőnek ingyen lángost osztott volna a párt.

A rendezvényen Gyurcsány Ferenc hiányában a korábban momentumos, most már a DK színeiben politizáló sződligeti polgármester olvasta fel az árnyékkormány legfontosabb ígéreteit a még mindig jelenlévő néhány embernek.

A DK váci rendezvényén eredetileg aláírást gyűjtöttek volna a város egyik gimnáziumának egyházi kézbe kerülése ellen, de ez is elmaradt, mert a református egyház az elmúlt héten egyértelműsítette, hogy sosem volt szándékában átvenni az intézmény tulajdonjogát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések