A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Daniel Freund Magyarországra jön, az érdekli, mit jelent az O1G


A német liberális politikus nevetségesnek tartja azt a felvetést, hogy Magyarországé az EU leghatékonyabb antikorrupciós rendszere.

 
 A legújabb hírek szerint Budapestre látogat Daniel Freund, aki ellenzéki politikusokkal vizsgálja majd a jogállamiságot. Az üggyel kapcsolatban Deutsch Tamás nyilatkozott a Mandinernek. Aztán itt van ez a jövő heti vizit, az „EP Márki-Zay Pétere, az európai politika egyik futóbolondja, a német zöldpárti EP-képviselő Daniel Freund is hazánkba látogat, akinek az az egyetlen politikai teljesítménye, hogy németül tudja ismételgetni az O1G-szöveget az érvek helyett. Hát, idáig süllyedtünk” – fogalmazott.

A fideszes politikus megnyilvánulására hamar reagált Daniel Freund a Twitter-oldalán. „Most olvastam az interjúdat a Mandineren. Tetszenek a vicceid: »Magyarországé az EU leghatékonyabb antikorrupciós rendszere« Nem bírom a sértegetést: »Freund az európai politika egyik futóbolondja«

De kérlek világosíts fel: mi a pokol az, hogy »O1G-szöveg??”

– tette fel a kérdést a német liberális politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések