A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borrell nem ért egyet Orbánnal, szerinte győzhetnek az ukránok

 


Az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője szerint az ukránok jól teljesítenek.

Az EU védelmi miniszterei nem értenek egyet azokkal az állításokkal, amelyek szerint Ukrajna nem tudja megnyerni az Oroszországgal vívott háborút – írta az ukrán Strana hírportál. Az oldal Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjét idézte, aki azt mondta: „A miniszterek nem értenek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy Ukrajna nem tudja megnyerni ezt a háborút, és abba kell hagynunk a támogatásukat.

Nem, éppen ellenkezőleg, Ukrajna jól teljesít.

Ez meghiúsítja Putyin gyors győzelemre vonatkozó terveit. Képes megvédeni magát”. A tisztségviselő a védelmi miniszteri tanács ülése után emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor, magyar miniszterelnök arról beszélt tegnap, hogy Ukrajna nem tudja megnyerni a háborút Oroszországgal.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
BORRELL SZÓDÁVAL!!!
AZ IGAZSÁGOT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI!!!
A Next Level lebontja a cionisták hazugságait és bemutatja több professzor bizonyítékát az álló és lapos Földről. Nézd, hogy Rockefeller és Lemaître 1920-ban hogyan változtatta meg az isteni világtörténelmét zsidó vízióra.
https://www.youtube.com/watch?v=oXYP3e_yYDo