A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden most az esernyőjével harcolt (Videó)


Egy videó, amelyen Joe Biden amerikai elnök "küzd" az esernyőjével, miután megérkezett Japánba a G7-csúcstalálkozóra, vírusként terjedt el a világhálón - írja a Newsweek.


A C-SPAN videóját a Republikánus Nemzeti Bizottság (RNC) tette közzé a Twitteren, és a felvételen az látható, ahogy az amerikai vezető az esőben lefelé halad a rámpán, miközben egy nagy fekete esernyővel babrál.

Bident japán tisztviselők fogadták, és az amerikai elnök anélkül kezdett el beszélgetni velük, hogy az esernyőt kinyitotta volna. Ezzel egy időben több más ember, "észrevéve, hogy az elnök csuromvizes", föléje emelte az esernyőjét, mielőtt az amerikai vezető végül kinyitotta a sajátját.


"Bidennek majdnem egy percbe telt, mire rájött, hogyan nyissa ki az esernyőjét, miután leszállt Japánban a szakadó esőben" - írta az RNC a közzétett videó feliratához. A Newsweek szerint a Bidenről készült felvétel a konzervatív kommentelők gúnyolódását váltotta ki, a videót több mint százszor retweetelték.

Eközben más felhasználók azt sugallták, hogy az RNC felhívta a figyelmet a "triviális incidensre", rámutatva, hogy Biden "jó modort" tanúsított.

A Fehér Ház jelenlegi kabinetfőnöke, aki most 80 éves, a történelem legidősebb amerikai elnöke lett. Rendszeresen nevetséges helyzetekbe keveredik és bakikat csinál.

Egyébként Biden a hirosimai tartózkodása alatt több vicces jelenettel hívta fel magára a figyelmet.

Itt pl. kicsit meredek volt a lépcső...


...illetve nem találta az újságírókat

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések