A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berki Mazsi plasztikáztatta az arcát: a látványos a változásról fotókat is posztolt


Nem volt tökéletesen megelégedve a külsejével.

Berki Mazsi hátrahagyva a fővárosi életét Székesfehérvárra költözött, ahol üzletember párjával él jelenleg egy házastársban. Az édesanya továbbra is kerüli a nyilvánosságot, legutóbb januárban látták egy zanzibári luxushotelben, ahol új párjával és gyermekével nyaraltak. 

Berki Krisztián özvegye egyelőre nem erősítette meg, hogy valójában egy párt alkotna kedvesével, csak annyit árult el, az utóbbi időben nagy változások történtek az életében. Az édesanya most friss poszttal jelentkezett közösségi oldalán, ahol felfedte követőinek, hogy nemrég tű alá feküdt és megcsináltatta az ajkait.

Igen jól láttak a szemfülesek, »5 év« után újra tű alá feküdtem és megcsináltattam az ajkaimat

kezdte Instagram-bejegyzésében Berki Mazsi, aki azt is elárulta, ősszel már volt ilyenben része, ám akkor a közvetlen beavatkozás után nem mutatott magáról képet.

„A természetesség híve vagyok és fontosnak tartottam, hogy mindenképpen olyan dúsítást kapjanak az ajkaim, hogy az ne keltsen mű hatást. A testünket formáljuk, alakítjuk, de bizony mindenkinek van 1-2 olyan terület a testén, amivel nem elégedett. Én kevés hajat és vékony ajkat (erre szokták mondani, hogy csíkszáj) örököltem” – ecsetelte a posztjában, amit a Bors szúrt ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések