A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Benke Szilárd ragaszkodik a légióskodáshoz


Benke Szilárd válogatott kosárlabdázó egyelőre nem tudja, melyik csapatban folytatja pályafutását, de ahhoz ragaszkodik, hogy a következő szezonban is külföldön játszhasson.

A francia BCM Gravelines-Dunkerque játékosa az M1 aktuális csatornán elmondta, lenne itthonról kedvezőbb ajánlata, mégis ragaszkodik ahhoz, hogy légiósként folytassa. Jelenlegi klubjának elnöke már jelezte, hogy szeretnének tárgyalni vele a folytatásról, ettől nem is zárkózik el, de meghallgatja a többi ajánlatot is.

A Kaposvár, a Zalaegerszeg, a Szolnok és a Falco KC Szombathely korábbi játékosa tavaly igazolt először külföldre. Csapata nem jutott a legjobb nyolc közé a francia élvonalban, és elmondása szerint vegyes érzései vannak a szezonnal kapcsolatban, mert volt sok pozitívum és sok negatívum is. Hozzátette, nem elégedett saját magával teljes mértékben - de ez általában így szokott lenni -, ám rendkívül jó tapasztalat volt számára ez az idény és nagyon sokat fejlődött.

"Nagyon élveztem az egész évet, hiszen új kultúrába és új kosárlabdakultúrába csöppentem" - tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések