A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bencsik Tamara abbahagyta az OnlyFans-t, és el is mondta, hogy miért


Bencsik Tamara az RTL Reggeli vendégeként mesélt a hazaköltözéséről és annak okáról, valamint arról, hogy miért hagyta abba az OnlyFans használatát. 

Az énekesnő és párja 9 évvel ezelőtt költöztek ki Németországba, ahol az énekesnő pénzkereseti nehézségekkel szembesült. Többek között takarítónőként is dolgozott, és párja hatására regisztrált az OnlyFansre, ahol szexuális tartalmú képeket osztott meg.

Bencsik Tamara egy lábujjas fotóért 15-20 dollárt is el tudott kérni, ami körülbelül 5-6 ezer forintnak felel meg. Azonban a hazaköltözés okáról is beszélt: hiányzott neki a magyar nyelv, és a barátaival való találkozások lehetősége. Párjával nemrég költöztek vissza Magyarországra, Délegyházára, ahol nagyon jól érzik magukat.

Az énekesnő jelenleg számos fellépést kap, ami miatt már az OnlyFansszel is felhagyott. „Természetesen nem ebből szerettem volna megélni, továbbra is a hangomból, de a fellépések mellett egész jó pénzkereseti lehetőség volt” – nyilatkozta Bencsik Tamara.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések