A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az analfabéta Pankotai Lili úgy érzi, hogy szabotázs történt, ezért viselt helyesírási hibával ellátott pólót


„Megértettem, hogy sokkal jobban kell figyelnem, óvatosabbnak kell lennem, mint eddig. Mögöttem nem áll kampánystáb, social media-felelős, mindenért én felelek” – vonta le a következtetést az ellenzék új üdvöskéje.


Nem én írtam hibásan a póló feliratát – nyilatkozta a baloldal újdonsült sztárja, Pankotai Lili a Magyar Hangnak a legújabb bakiról, amikor egy „ELVIEG FÜGGETLEN KATALIN” feliratú felsőben jelent meg a Köztársasági Elnöki Hivatal nyílt napján.

„Úgy 20-25-en mentünk fel a Várba, köztünk egy számomra ismeretlen fiú is. Az akció előtt ő írta fel rám a szöveget úgy, hogy megfordítottam magamon a pólót és a hátamra írt. Aztán visszafordítottam a ruhadarabot, de azt már nem néztem, mi került rám. A Novák Katalinnal folytatott beszélgetésig pedig pulcsi és kabát is volt rajtam, így a többiek sem szembesülhettek a hibával” – mesélte a lap kérdésére az egykori pécsi diáklány, aki októberben azzal került be a köztudatba, hogy trágár verset szavalt a nemzeti ünnepen.

Pankotai Lili azt sem tudja teljesen kizárni, hogy a helyesírási hiba szándékos rontás volt, egyfajta szabotázs, de – mint mondja – ezzel együtt is sokat tanult az esetből.

„Megértettem, hogy sokkal jobban kell figyelnem, óvatosabbnak kell lennem, mint eddig. Mögöttem nem áll kampánystáb, social media felelős, mindenért én felelek” – mondta. Szavai szerint, ha csak róla és az ő lejáratásáról lenne szó, nem különösebben érdekelné az egész, de ezzel az akció hitelessége, a tanárok és a közoktatás ügye sérült, amit ő sajnál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések