A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!


Agresszív, magukat transzneműnek valló antifák támadtak békésen tüntető gyermekvédő aktivistákra Texasban. A tiltakozó csoport a drag queenek káros és megrontó hatására kívánta felhívni a figyelmet, mikor rájuk támadtak az agresszív liberálisok – áll a Szent Korona Rádió összeállításában.


Vasárnap az Antifa három tagját tartóztatták le egy Fort Worth-i drag show előtt, miután megtámadták a gyermekbarátként aposztrofált drag rendezvény ellen tüntetőket.


Az egyik, magát nembinárisnak valló gyanúsítottat négyrendbeli testisértés vádjával tartóztatták le, amiért ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem működött együtt házkutatáskor és megtámadott egy rendőrt – őt 22.500 dolláros óvadék ellenében szabadon engednék. Társait szintén hivatalos személy elleni erőszak miatt tartóztatták le.



A három letartóztatott sajtóinformációk alapján az Elm Fork John Brown Gun Club tagjai, akik gyakran felfegyverkeznek a tüntetések és zavargások során. A csoport adománygyűjtést indított az óvadékok kifizetésére.


A Protect Texas Kids nevű csoport – amelynek tagjai a drag show ellen békésen tüntettek – azt írta: „nemcsak a „családbarát” drag-show-n belül voltak a gyerekek kitéve a rendkívül szexuális tartalomnak, hanem az erőszakos Antifa-tagok odakint rendőröket bántalmaztak és a rendőrség tagjait zaklatták.”

A csoport azt mondja, folytatni fogják a” békés tiltakozást ezek ellen az undorító show-k ellen szerte Észak-Texasban, amíg nem születik olyan jogszabály, amely megtiltja a gyermekek részvételét.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések