A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A levegőből is figyeli a gyorshajtókat a rendőrség


Sok szabálytalanság miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.


A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten 47 közlekedési baleset történt, azok közül nyolc végződött személyi sérüléssel. A balesetekben összesen tízen sérültek meg.

Összesen 207 esetben kellett intézkediük az egyenruhásoknak gyorshajtás, tilos jelzésen áthaladás, előzési tilalom, a kanyarodási szabályok, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása, valamint a követési távolság be nem tartása miatt. További 146 esetben pedig a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt léptek fel a rendőrök. Ittas járművezetés miatt 11 esetben történt intézkedés – írja a police.hu.

A rendőrségi honlap közölte: közlekedésbiztonság javítása érdekében az ellenőrzéseken, és számos esetben szembesültek jogsértő magatartással.

A rendőrök összesen 94 szabálysértési eljárást kezdeményeztek, 436 helyszíni és 235 közigazgatási bírságot szabtak ki.

A rendőrség hivatalos honlapja felhívta az autósok figyelmét, hogy a vármegye bármely pontján, bármikor számíthatnak rendőri jelenlétre, drónos forgalomellenőrzésre a következő hetekben, hónapokban is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések