A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Brexit-párti Nigel Farage beismerte: A Brexit megbukott


Szerinte teljesen rosszul kezelték az egészet


„A Brexit bebizonyította, hogy a politikusaink nagyjából olyan haszontalanok, mint a brüsszeli biztosok” – hangoztatta az euroszkeptikus politikus. Nigel Farage, Nagy-Britannia Európai Unióból való kilépésének egyik legnagyobb szószólója úgy véli, hogy a Brexit megbukott – írja a Politico.

A BBC Newsnight című műsorában hétfő este a Brexit-párt korábbi vezetője elismerte, hogy az Egyesült Királyságnak gazdaságilag nem származott haszna a blokkból való kilépésből – írja a Mandiner.

„Attól tartok, a Brexit bebizonyította, hogy a politikusaink nagyjából olyan haszontalanok, mint a brüsszeli biztosok. Teljesen rosszul kezeltük ezt az egészet” – mondta Farage, reagálva egy sor olyan adatra, amelyek szerint a Brexit negatív gazdasági hatással járt.

„A Brexit megbukott” – tette hozzá, majd megjegyezte: „Nem sikerült a Brexit, és a toryk nagyon-nagyon csúnyán cserbenhagytak minket.” Arra a kérdésre, hogy az Egyesült Királyság jobban járt volna-e, ha az EU-ban marad, Farage úgy válaszolt, „egy pillanatig sem gondolja ezt”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések