A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5 év börtönt is kaphat a celeb, aki együttléttel fizetett egy nyíregyházi orvosnak


Néhány napja a rendőrség hivatalos közleményben jelentette be, hogy egy 43 éves budapesti nő szexuális szolgáltatást ajánlott fel egy 48 éves nyíregyházi háziorvosnak egy olyan receptért, amely a fogyását segítheti elő. A gyógyszer, amelyet a nő kért, elsősorban cukorbetegség kezelésére használt.


A nő március 6-án vette fel a kapcsolatot az orvossal, aki elfogadta az ajánlatát, és felírta neki a kívánt gyógyszert, annak ellenére, hogy a nő nem tartozott a körzetébe, és mint háziorvos, nem is írhatta volna fel ezt a speciális gyógyszert. Az e-receptet már a következő napon ki is váltották.

A sajtóban nagy visszhangja lett az ügynek, elsősorban azért, mert a közvélemény szerint a budapesti nő egy ismert személy, aki évtizedek óta szerepel a televízióban, mint sztármodell. A rendőrség által közzétett videó alapján a közösségi média felhasználói az ő otthonát azonosították be.

A rendőrség vesztegetés miatt indított nyomozást, a nőt és az orvost is meggyanúsították, vallomást egyikük sem tett.

A Naphire.hu megkérdezte Dr. Magyar György ügyvédet, hogy milyen büntetésre számíthatnak.  A nő szempontjából: “Minősített eset, mert önálló intézkedésre jogosult személyt vesztegetett meg, az ellenszolgáltatás pedig az, amit ő felajánlott, nem kell hozzá pénz” hozzátette: egytől öt évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak.

“Az orvos vonatkozásában súlyosabb a történet, mert ő önálló intézkedésre jogosultként követi ezt el, de előzetesen megszegi a kötelezettségét is, ezért az ő esetében 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés is járhat” – folytatta Dr. Magyar György.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések