A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vascsővel és fejszével esett egymásnak két móri kiccsalád


Testszerte, több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe verték az egyik áldozatot.

A rendőrség a Police.hu-n számolt be róla, hogy életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárásban tíz napon belül nyolc személyt fogtak el a nyomozók. Közülük két férfi letartóztatását a bíróság elrendelte, ketten bűnügyi felügyelet alatt várják ügyük folytatását.

Az ügy előzménye, hogy április elején Mór külterületén lévő telephelyen két móri család tagjai, valamint ismeretségi köreikből többen egy korábbi sérelem miatt személyes találkozót beszéltek meg.

Az összejövetelre vascsővel, fejszével és egyéb eszközökkel érkezők azonnal megindultak áldozatuk, egy 45 éves férfi felé, akit testszerte, több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe vertek.

Ez utóbbi ütéstől a sértett elvesztette eszméletét, és megsérült.  A nyomozás adatai szerint fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának reális veszélye. A rendőrség tíz percen belül kiért a leszámolás helyszínére, egy 38 éves férfit fogtak el és állítottak elő, akit életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki a nyomozók.

Ezzel párhuzamosan az elkövetői kör kézre kerítése érdekében széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás vette kezdetét. A rendőrök lelkiismeretes és kitartó munkájának köszönhetően pár napon belül további hét személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a vármegyei rendőrök.

Közülük két férfi letartóztatását és további két személy bűnügyi felügyeletét a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, a többiek szabadlábon védekezhetnek az eljárásban –szól a tájékoztatás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések